Unan maailmaa

Blogi, jossa kerron Belgianpaimenkoira Malinoisin elämästä

torstai 2. helmikuuta 2012

Torstai 2. Helmikuuta 2012

Tuo jatkuva kova pakkanen alkaa harmittamaan, kun ei pääse ulos tekemään oikeastaan mitään. Vaikka Unalla on takki päällä, alkaa se silti hyvin nopeasti palelemaan, nostelee jalkojaan ja hytisee. Suosiolla olemme siis ulkona vain pissojen ja kakkojen ajan. Lisäksi pentu selkeästi inhoaa koko takkiaan, mutta pakkohan se on sille pukea, ettei jäädy, ainakin jos esim. autolla liikkuu, se kun ei ihan heti lämpeä.
Ruoan yhteydessä olemme ottaneet kontaktiharjoituksia sekä tottisliikkeitä. Sivulla istuessa alkaa jo lähes automaattisesti ottamaan kontaktia. Toki aina kun on oikeasssa perusasennossa ensin heti palkkaan, mutta vain muutamalla nappulalla, otan käden pois koiran nenän edestä ja suoristaudun. Lopun ruokaa saa katsoessaan mua silmiin :)
Pentu saa usein iltaisin kauheita kohellushepuleita ja vanhempi koira yleensä tuntee ne hepulit nahoissaan....onneksi sillä riittää kärsivällisyyttä. Sainpa tästä kohelluksesta osani tänään minäkin, pentu hyppäsi syliini ja napsaisi nenästä :)
Koitan saada huomenna kuvattua jonkinlaisen videon etsintäharjoituksestamme, piilotan siis Unan ruoan ja sitten lähetän pennun sitä etsimään... siispä, huomiseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti