Unan maailmaa

Blogi, jossa kerron Belgianpaimenkoira Malinoisin elämästä

lauantai 11. helmikuuta 2012

Lauantai, 11. Helmikuuta 2012

Eilen oli niin kiire päivä, etten ehtinyt tännekään kirjoittelemaan. 
Unan kanssa treenailtiin toki. :) Koirakoululla otin leikkiharjoitusta samalla, kun paikalle tuli oppilaita, halusin jälleen vahvistaa pennun toimintakykyä myös häiriössä ja kun jotain yllättävääkin saattaa tapahtua. Hienosti pysyi touhuamassa mun kanssa, otimme jälleen saalisleikkiä taisteluineen ja tosi hienosti Una jo tietää, että voidakseen jatkaa taistelua, se lelu pitää mulle tuoda :) Hieno tyttö.
Illalla otin hallilla vielä tottistreenin Unan kanssa. Vahvistin jälleen perusasentoa ja siinä katsekontaktia. Lisäksi otimme maahanmenoja, istumisia ja seisomisia. Koitin kuitenkin pitää harjoituksen mahdollisimman vauhdikkaana, jottei tulisi turhia ihmettelytaukoja. Treenihetki kestää kaikkineen varmaan 3-5min, joka on mielestäni juurikin sopivan mittainen, pentu jaksaa sen aikaa hyvin keskittyä. 
Tänään aamulla laitoin pennun ruoan kuuteen eri piiloon. On se jännä, miten se löytää ensimmäisenä ne piilot, jotka mun mielestä on ne vaikeimmat!!! Esim. eteisen kaapissa, häkin päällä ja oven takana siten että lelulaatikkokin edessä...
Menen ohjaamaan tänään koirakoululaisille ohitusharjoituksia ja mulla on jo pennulle ruoka turpoamassa, ajattelin samalla reissulla mennä sitten pennun kanssa tutustumaan kaupungin hälinään ja ottaa jossakin sopivassa paikassa jälleen häiriötreenin...ennen ei ollakaan treenailtu ulkona, joten katsotaan sitten, kuinka sujuu...
Unan kuonossa olevasta haavasta sen verran mainittakoon, että se on parantunut todella hyvin, arpi on kuiva ja siisti, eikä kuonossa tunnu mitään mätäpussiakaan, joten siitä taidettiin selvitä onneksi säikähdyksellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti