Unan maailmaa

Blogi, jossa kerron Belgianpaimenkoira Malinoisin elämästä

tiistai 14. helmikuuta 2012

Tiistai, 14. Helmikuuta 2012

Ihan ensimmäiseksi toivottelen hyvää ystävänpäivää kaikille blogini ystäville!


Mulla on jäänyt näemmä perjantaina mainitsematta, että Una oli kanssani koulussa oppitunnilla. Menimme korkeat kivirappuset ylös ja käytävää pitkin luokkaan. Luokassa päästin Unan irti hihnasta ja tyttö kävi reippaasti tervehtimässä jokaista luokassa olijaa :) Sitten hetken tutkailtuaan ja hääräiltyään tuli lähelleni ja laittoi lopulta jalkoihini nukkumaan. Minusta oli niin hienoa havaita, että pentu kykeni tuollaiseenkin paikkaan niin hyvin rauhoittumaan :) Rappusissa kuljettiin vaivattomasti sekä ylös, että alas.


Tänään Una pääsi myöskin koululla tutustumaan erääseen toiseen luokkaan ja konehallin puolellakin kävimme harjoittelemassa vähän eri hajumaailmoita (metallin hajua oli jonkin verran). Hallissa oli myös yhdessä kohtaa metalliritilälattiaa, ja pentu kulki sen päällä aivan, kuin lattia olis ollut täysin normaali. Muutenkin nuuskii aina kaikenlaisia kaivonkansia yms. Hienoa, ettei ainakaan pelkää niitä! :)


Harjoituksemme ovat olleet tänään aika vähäisiä, ruoan on saanut perusasennossa istuessa, kun on pitänyt katsekontaktia samalla muhun noin 5-10sek ajan.


Tänään kävimme ex-anoppilassani kylässä. He asuvat kerrostalon 6. kerroksessa ja kuljimme sinne ylös hissillä. Pentu asteli hissiin reippaasti ja istui rauhallisena koko matkan paikoillaan. Kyläpaikassa tietysti tervehti ensin iloisena appivanhemmat ja sitten tutkittiin koko asunto. Kerran käytin kaffeen juonnin välissä pennun ulkona (sai samalla lisää hissikokemusta), sitten pentu jo rauhoittuikin makoilemaan mun tuolin lähistölle :) Hieno pentu, se ei kyllä ole moksiskaan mistään :)


Mulle tuotiin tänään Juppe-koira hoitoon, johon pentu reagoi melko neutraalisti, nuuski vaan kaveria hetken ja meni sitten omia menojaan ja nyt kaikki nukkuvat rauhallisina :)


Mä pidän päivä päivältä vaan enemmän tosta pennusta ja sen luonteesta. :)


Treenivideo on latautumassa, lisään linkin, kun valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti