Unan maailmaa

Blogi, jossa kerron Belgianpaimenkoira Malinoisin elämästä

torstai 16. helmikuuta 2012

Torstai, 16. Helmikuuta 2012

Tänään olin treenihallilla siivoilemassa ja Una tietenkin mukana :) Imuria piti välillä haukkua ja saalistaa, mut muuten oli pentu tosi reipas ja touhuili pallojensa kanssa ja puuhaili mun apuna, kun järkkäilin paikkoja yms. Siivoilujen jälkeen pyysin kaveriani laittamaan Unan ruoan jonnekin suht vaikeaan piiloon. Itse olimme sen aikaa keittiössä, jotten minäkään tietäisi mihin ruokakippa laitettiin. Ohjasin pennun tilaan ja sanoin etsi. Pentu juoksi suoraan pöydälle, jossa OLI RASIAN KANSI. Hitto mun tarvii oppii laittaan toi kansi vaikkapa sen kipan alle, ettei se sekota tota pentuu..... :)
No hetken nuuskuteltuaan ympäri hallia ja välillä käytyään katsomassa muakin, pentu yhtäkkiä sai hajun. Sen huomasi tosi selkeästi Unasta ja sitten alkoikin kova nuuskutus ja hajulähteen paikannus....kunnes kippa mun pienellä avustuksella löytyi....kippa oli siis erään suljetun oven takana. Odotin, että pentu selkeästi "merkkaa" paikan mulle ja sitten vasta avasin oven ja pentu sai hotkia sapuskansa :)
Hieno, hieno pentu :)


Huomasin Unassa tänään myös yhden vähän vähemmän hienon asian...se alkoi juoksemaan ohiajavien autojen perään. Uskoo kyllä kun kiellän, mutta tätä täytyy nyt alkaa harjoittelemaan, jotta vältytään tulevilta ongelmilta.


Iltaruoka tuli taas tottistreenin yhteydessä. Otimme maassa makaamista ja olen harjoitusta nyt vienyt jo vähän pidemmälle....eli ohjaan kädellä pennun maahan, sitten otan käden pois nenän edestä, suoristaudun ja odotan katsekontaktia. Kontaktin ottaessaan saa pentu välittömästi ruokansa :) Hyvin meni ja nyt pentu menee taas kokonaan maahan asti. Videolta nimittäin huomasin, että on vähän kevittänyt makuussa ja sivulla istumisessa. On siis tosi hyvä välillä videoida treenejä!!!


Huomenna onkin jännä päivä, huomenna Una saa ensimmäisen rokotuksensa :) Palataan siis huomenissa taas... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti