Unan maailmaa

Blogi, jossa kerron Belgianpaimenkoira Malinoisin elämästä

maanantai 13. helmikuuta 2012

Maanantai, 13.Helmikuuta 2012

Kiirettä on taas pitänyt koulutehtävien parissa. 
Lauantaina tosiaan olimme Unan kanssa harjoittelemassa ohituksia ja sen jälkeen kävimme ottamassa tottistreenin Ulvilassa erään vilkkaan marketin ulko-ovien edessä. Pentu ei juurikaan häiriintynyt ohi rymistelevistä ostoskärryistä, eikä ihmisistäkään. Teki vaan innolla tottista mun kanssa. Lopetin harjoituksen hyvissä ajoin, ennenkun ruoka loppuu, jotta samassa mielentilassa lähdetään vielä harjoituksesta poiskin. Illalla otimme vielä kontaktiharjoitusta sisällä.


Sunnuntain aamuruoan yhteydessä istutin pennun perusasentoon, suoristauduin, vaadein katsekontaktia ja sitten zipin jälkeen pääsi kipalleen. Koirakoululla ollessamme otimme leikkimistä ja lopuksi nappulatottista jälleen. Iltaruoka tuli kontaktiharjoitusten jälkeen myöskin.


Tänään maanantaina on tehty kaksi kontaktiharjoitusta ja yksi tottisharjoitus. Olemme olleet myös treenisalilla tänään, Una osaa olla NIIN nätisti ja rauhallisesti jo siellä :) Tällä kertaa Benny ei ollut mukana ollenkaan, halusin katsoa, miten pentu osaa olla salilla yksin kanssani ja myös, että miten se on autossa yksin. Hienosti ja hiljaa oli molemmissa paikoissa :) Hyvä tyttö :)


Una on nyt kasvanut niin paljon, että oli pakko vaihtaa sen pentupanta isompaan, niiskis :/ Se ei oo enää pieni :/
Varasin Unalle tänään rokotusajan perjantaille, ikää on jo 11viikkoa ja 1päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti