Unan maailmaa

Blogi, jossa kerron Belgianpaimenkoira Malinoisin elämästä

lauantai 18. helmikuuta 2012

Lauantai, 18. Helmikuuta 2012

Tänään on ollut treenien osalta vähän vaisumpi päivä. Una jaksoi yön yli pissaamatta taas :) ja heti herätessämme käytin tytön ulkona :) Pientä kontaktiharjoitusta otin pikaisesti aamulla kahvin tippumista odotellessa. Olin tänään töissä, lähdin 06:40 ja palasin 14:15 ja olin aivan varma, että kotona mua vastassa on pari kakkakasaa ja useampi pissalätäkkö, mut likkapa yllättikin mut täysin! Ei pissan pissaa kakasta puhumattakaan ja ulos kun päästin, ni tuli heti kolmet pissat! Että oli oikein pidättänyt!!! Ihme kimuli!! Otimme puolen tunnin päikkärit ja sitten lähdimme metsään.
Siellä oli paljon hiihtäjiä liikkeellä, mutta mulla oli Benny ja Una vapaina ja olin kyllä molemmista niin ylpee :) Niillä on korvat päässä muutakin kuin koristeina ja aina kun huusin, ni tulivat ja kun Benny kulkee käskyllä vierellä, ni Una sitten luontaisesti seuraili kans siinä mukana :)
Hoitokoiraa pidin pitkässä flexissä, sillä en uskaltanut vierasta koiraa irtikään pitää, mut flexissä edes vähän vapaampaa se kulkeminen :) Hienosti sujui kyllä lenkki, tunti reipasta kävelyä (koirat kulki lähes koko ajan hangessa). Hyvää liikuntaa :)
Illalla Una sai ruokansa maassa makaamisen palkaks, ohjasin siis pennun maahan, suoristauduin ja sitten katsekontaktia n. viiteen laskien ja kippa eteen :)
Aamulla olis sitten lähtö kasvattajan luo käymään, harmi kun on taas luvattu ihan kauheaa lumimyräkkää :/ Matka kun muutenkin, hyvässäkin kelissä kestää reilut kolme tuntia, niin ei oo kivaa ajaa huonossa kelissä....Mut väliinkään en halua tietystikään jättää :) Palataan siis jälleen huomenna! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti