Unan maailmaa

Blogi, jossa kerron Belgianpaimenkoira Malinoisin elämästä

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Sunnuntai, 11.Maaliskuuta 2012

Taas on viikonloppu hurahtanut nopsaan. Eilen lauantaina olin 12 tuntia töissä hoitolalla. Mulla oli tietysti koirat siellä mukana ja Una sai päiväruokansa piilosta :) Eli etsintäharjoitukset jatkuivat :) Ruokarasia oli piilossa hoitolan toimistossa olevassa koirien lelukorissa (kannellisessa, kori sijaitsi rottinkituolin alla). Una löysi piilon nopeasti ja kun huomasi, ettei pääse "käsiksi" ruokaansa, istui tuolin eteen odottamaan, että otan korin esille ja avaan kannen :) Hienosti toimittu!
Mulla oli hoidossa jälleen viikonlopun ajan sama saksanpaimenkoiratyttönen, kuin pari viikkoa sitten. Pennut saivat taas koheltaa :)
Tänään olin Unan kanssa koirakoululla taas vetämässä treenejä. Muutamissa liikkeissä voin jo käyttää Unaa esimerkkikoirana :) Tuntien jälkeen otin Unalle tottisharjoituksen. Käskyt "seis", "maahan", ja "sivu" osataan jo mukavasti ja makaamiseen ja seisomiseen saan otettua jo välimatkaa, Una pitää tiiviisti katsekontaktin muhun ja makuuasento säilyy, vaikka välillä palkkaankin, joten olisko alkanut oppimaan jo vapaa-sanan merkitystä? Nopea tuo on kyllä oppimaan, etten sitäkään ihmettelis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti