Unan maailmaa

Blogi, jossa kerron Belgianpaimenkoira Malinoisin elämästä

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Keskiviikko, 28. Maaliskuuta 2012

Ihan ensimmäiseksi pakko sanoa, että Una täytti eilen  neljä kuukautta  <3

Tottista olemme ottaneet päivittäin ja keskittyneet nyt perusasennon vahvistamiseen ja seuraamiseen.
Koitan saada kuvattua taas jotain joku päivä, nämä päivät vaan tahtoo olla niin kiireisiä, että just ja just harjoituksia ehtii ylipäätään tehdä. Jäljellekin jo taas mieli polttelee, joten ehkäpä iltapäivällä teen sellaiset noille molemmille :)

Leikkitreeneissä olen ottanut käyttöön patukan ja pentu roikkuukin siinä sitkeästi :) Koitan tälläisenkin harjoituksen saada kuvatuksi :) Siinä olen nyt keskittynyt tukemaan koiran vastustamista, eli että se vetäisi patukkaa multa pois. Nämä ovatkin edenneet kivasti. Maalimies pitäisi nyt vaan jostain löytää. Ihmettelen, miten Porin kokoisessa kaupungissa ei sellaista ole, vaan pitää muka lähteä Tampereelle saakka puruja harjoittelemaan :O Jos olisin mies, niin tarttuisin kyllä toimeen ja kävisin maalimieskoulutuksen ja alkaisin treenailemaan puruja!!!!! Siinä olis jollekin kyllä hyvä tilaisuus parantaa koiraharrastusmahdollisuuksia tällä seudulla!!!

Kevät on edennyt täällä Ulvilassa mukavasti, viimeisetkin lumet ovat sulaneet ja ensimmäisiä leskenlehtiäkin olen jo bongannut :) Pian alan opettamaan Unalle pyörän kanssa kulkemista, EN siis todellakaan juoksuta sitä vielä fillarin kanssa, mutta siten, että talutan pyörää, eli totutan pennun siihen, ettei kannata mennä renkaiden ym eteen :) Sitten kun tuosta kasvaa, niin tietää jo, miten kannattaa pyörän vierellä käyttäytyä ja voin alkaa tekemään pyörälenkkejä pitääkseni koiran kuntoa yllä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti